Blog

Infohos Solutions is Microsoft Gold Partner

Met heel veel trots ontving Infohos Solutions in november het Microsoft Gold Partner label voor Cloud Platformen. Dit label onderstreept de technische knowhow die binnen onze teams aanwezig is. Om het certificaat te behalen moeten o.a. minstens 4 werknemers MCT gecertificeerd zijn (Microsoft Certified Trainers). Daarvoor moeten ze slagen voor één of meerdere Microsoft examens. Ook op het gebied van marketing en sales moesten bepaalde stappen ondernomen worden.

Bedrijven die een Microsoft Gold Partner zijn bewijzen op die manier dat ze de nodige competenties en expertise hebben in de nieuwste technologieën van Microsoft. Op die manier kunnen ze ook hun eigen klanten ondersteunen en begeleiden bij productimplementaties op basis van die nieuwe Microsoft technologieën. 

De intense samenwerking met Microsoft kwam op volle kruissnelheid via het partnership dat Infohos Solutions met Microsoft heeft rond Azure, het cloudplatform van Microsoft. Zo migreerden we afgelopen jaar alle klanten die met TarFac werken naar Azure. De komende maanden zullen nog applicaties gemigreerd worden. De keuze voor de Azure technologie stelt ons in staat om de performantie en de dataveiligheid van onze applicaties nog te verhogen. De migratie naar Microsoft Azure zorgt er ook voor dat we veel flexibeler kunnen inspelen op de noden van onze klanten.