Blog

Is er nog plaats voor innovatie in onze ziekenhuizen?

37e Congres ABH-BVZ

Op 18 juni 2020 organiseert de Belgische Vereniging der Ziekenhuizen voor de 37ste keer een congres voor directie- en kaderleden van de Belgische ziekenhuizen. Tijdens deze editie focust het congres op innovatie. Is er in onze ziekenhuizen nog ruimte hiervoor? 

De organisatie van het ziekenhuis wordt steeds complexer. Is het nog steeds te verenigen met onderzoeksactiviteiten die hun eigen logica hebben? Of moeten we de innovaties doorvoeren via incubatoren,
startups, universiteiten? Zijn de functie van het ziekenhuis en het beeld dat professionals van het ziekenhuis hebben nog steeds verenigbaar met een proactieve innovatiestrategie? Hoe kunnen ziekenhuizen profielen aantrekken die innovatie, onderzoek en zorg met elkaar kunnen combineren? Tijdens dit congres zoeken de organisatoren antwoorden.

Ook Infohos Solutions ondersteunt dit congres met heel veel plezier! Bent u ook ingeschreven? Bezoek dan zeker onze stand en kom ontdekken welke nieuwigheden in onze oplossingen vervat zitten. 

Dit congres wordt georganiseerd door l'Association Belge des Hôpitaux - de Belgische Vereniging der Ziekenhuizen. Meer informatie vindt u op hun website