Blog

Proficiat aan de Trendsgazellen!

Op 27 maart 2019 werden in Brussel de jaarlijkse trofeeën van de Trendsgazellen uitgereikt. De bedrijven GeoSea, Intracto en C&G vielen in de prijzen.

Sinds 2017 prijkt dit fel begeerde beeldje ook op onze kast. Na de West-Vlaamse nominatie mochten we ook de Vlaamse Trendsgazelle in de categorie kleine ondernemingen op onze naam schrijven. En daar zijn we nog steeds erg trots op!

In de persartikels die verschenen naar aanleiding van de prijs haalde CEO Jan Pollet heel wat uitdagingen aan: het eGezondheidsplan, de zoektocht naar personeel, de robotisering en de nieuwe samenwerkingsverbanden tussen ziekenhuizen.

Ondertussen zijn we twee jaar verder. Door de verdere evolutie van de softwareoplossingen zijn heel wat van de uitdagingen ondertussen standaardoplossingen geworden. Andere uitdagingen zijn in de plaats gekomen. Infohos Services blijft groeien en verder bouwen aan softwareoplossingen om ziekenhuizen en openbare besturen te ondersteunen.

Ook dit jaar werd Infohos Services opnieuw genomineerd voor de Trendsgazellen in West-Vlaanderen. Niet in de categorie van de kleine ondernemingen (met brutomarge van minder dan 1 miljoen euro) maar in die van de middelgrote bedrijven (met een omzet van 1 tot 10 miljoen euro)! Een mooie beloning voor het harde werk van het management en de meer dan 90 werknemers.

We wensen alle winnaars van de Trendsgazellen alvast veel toekomstig ondernemingsplezier toe!